OM- TIL- OG NYBYGNING

El arbejde kræver den rette el rådgivning – og det betaler sig.

Skal du/ i have ordentligt lys i hjemmet, på kontoret eller i virksomheden, så kan vi tilbyde dig at se på dit behov, beregne besparelser og komme med forslag til, hvad der bedst kan betale sig i netop din situation
Der kan være rigtig mange gode grunde til at kontakte Westergaard el a/s. Du står måske og skal sælge huset eller overtage et andet, eller har bygget helt nyt.
Har du overtaget et ældre hus, kan der være megen fornuft forbundet med at få lavet et el-eftersyn eller en decideret el renovering.

 

I GANG

Før du begynder din el-renovering så tænk på...
Planlæg altid din renovering. Det betaler sig nemlig at bruge tid på forberedelse, før du begynder at modernisere din el-installation. Her er nogle gode råd at komme i gang på.

Plantegning

Brug en plantegning over dit hjem og tegn dine møbler ind. Det hjælper dig til at få et overblik over, hvad du har brug for at få lavet og hvor. Flytter du tit rundt på møblerne, skal du også tage hensyn til det. Hellere en stikkontakt for meget end en for lidt. Hvis du ikke har en plantegning over din bolig, kan du selv lave en skitse på millimeterpapir.

 

Andres erfaringer med el-renovering

Har du bekendte som for nylig har renoveret deres el-installation? Spørg om der er ting, de fortryder, eller om der er noget, de er særligt glade for. Der er både gode råd og inspiration at hente.